Toimitukselta

Potkut toimituskunnalle!

05.02.2009 02:33 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Toimitukselta

Taantuma. Se on ajamassa koko maailman syvälle suohon. Suomenkin siinä sivussa. Tämän on valitettavan moni työntekijä saanut jo huomata, kun pomo eräänä aamuna on ilmoittanut työsuhteen olevan nyt sillä viimeisellä matkallaan … irtisanomisajalla. Tuotannollisia ja taloudellisia syitä, nääs…

90-luvun alun lamaan nähden on ollut yllättävää huomata miten voimakkaasti myös eri mediat ovat supistaneet toimituksiaan. Kengänkuvaa takalistoon on tarjottu niin sanomalehtien, aikakauslehtien kuin sähköisen median edustajille. On aloitettu YT-neuvotteluita, on irtisanottua toimittajia – on tehty todella radikaaleja toimenpiteitä. Miksi? 90-luvun laman aikaanhan medialle meni verrattain hyvin. Mitä nyt on toisin?