Toimitukselta

Jälleen SE aika vuodesta

28.05.2009 06:37 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Toimitukselta

Jaa mikä aika? No se, milloin auto- ja liikennetoimittajien yhdistys järjestää jäsenilleen tilaisuuden maistella automarkkinoiden uutuuksia yhdessä ja samassa paikassa. Jokainen alan toimittaja odottaa tätä päivää – toiset enemmän, toiset vähemmän. Toisaalta samalla maahantuojien edustajille avautuu ainutlaatuinen tilaisuus harrastaa “teollisuusvakoilua” – siis koeajaa useiden kilpailijan uutuusmalleja.

Koska itse en uusien autojen maailmassa kovin paljoa liiku, on tämä kyseenomainen päivä omakohtaisesti mielenkiintoinen jo siitä syystä, että pääsen tutustumaan monenlaisiin uutuusmalleihin. Joskun olen tämän tapahtuman antia hyödyntänyt suoranaisesti myös lehdessämme, nykyisin en sitä kuitenkaan tee. Säästän sivut varsinaisille harrasteautoartikkeleille. Täällä netissä voin sen sijaan hieman vapaammin kertoa kokemuksistani.