Toimitukselta

Kausi pikkuhiljaa paketissa

03.10.2009 01:33 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Toimitukselta

Se olisi sitten lokakuu. Aamuinen kuura nurmikolla kertoo lämpötilan piipahtaneen yöllä hieman pakkasen puolella. Sääennuste lupaa vielä täksi päiväksi aurinkoista säätä, mutta tulevan illan ja yön aikana säätyypin ennustetaan vaihtuvan hyvinkin vetiseksi. Taidan siis nostaa kamerarepun selkään jo tänään, ja käväystä Helsingin Jäähallissa parhaillaan käynnissä olevassa X-treme Car Show:ssa … tekemässä juttua kaikkien teidän luettavaksi.

Kuten otsikossa jo vihjaisen, alkaa kausi 2009 olemaan ajojen osalta pikkuhiljaa takanapäin. Toki monet harrasteautoilijat vielä sitkeästi jatkavat ajokauttaan, mutta monet ovat myös pistäneet “oman rakkaansa” jo talviunille. Talven pimeät illat ovat kuitenkin monille meistä hyvinkin antoista aikaa harrastuksemme parissa – joillekin jopa sitä kaikkein makoisinta. Jotkut huoltavat harrasteautoaan, toiset korjaavat joko kauden aikana tai aiemmin esille tulleita vikoja, kolmansien ahertaessa uuden projektin kimpussa… Vaikka Suomessa ajokausi on suht lyhyt, ei se tarkoita sitä, että harrasteautoilu loppuisi kokonaan syksyn saavuttua. Ei todellakaan!