Uutisia

Burger King palaa Suomeen!

01.10.2010 01:30 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Uutisia

Burger King toimii yli 70 maassa yli 11 000 pikaruokaravintolan voimin.

80-luvulla Suomessa käväissyt amerikkalainen hampurilaisjätti Burger King tekee paluun. Epävirallisten tietojen mukaan Helsingin Jätkäsaareen rakennettavaan, niin kutsuttuun Verkkokauppa.comin tornitaloon avattaisiin Burger King -ravintola. Virallista tiedotetta asiasta ei ole ainakaan vielä julkaistu, joten muun muassa aikataulu on vielä yksi mysteeri.

Edellisellä yrittämällä Burger King toimi kahden ravintolan voimin; Helsingin Kaisaniemessä ja Tampereen Keskustorilla.

Vuonna 1954 Floridassa perustetulla Burger Kingillä on tänä päivänä yli 11 000 ravintolaa 72 maassa. Suomesta katsoen lähin Burger King löytyy Ruotsista, missä ketju toimii 28:lla paikkakunnalla; pelkästään Tukholmasta löytyy 14 Burger Kingiä. Kovasta kilpailutilanteesta huolimatta Burger King on menestynyt Ruotsissa.

Oletko sinä syönyt Burger Kingissä? Mitä pidit heidän hampurilaisistaan verrattuna esimerkiksi Hesburgerin tuotteisiin? Kommentoi!

2 kommenttia
Kommentoi »

  1. Jos ja kun burgeri palaa niin saattaisimpa taas aloittaa hampurilaisten syönnin joka jäi kun carols lähti. Mäkin purilaiset jotenkin kuivahkoja ja hesen hampurilaisissa n.300% liikaa majoneesia yms. jotka yleisesti purskahtaa ensin joko syliin tai naamalle.
    Burgerilla on aina ollut hyvät hampparit, soi niitä missäpäin maailmaa tahansa.

  2. Kuten moni meistä varmastikin jo tietää, ei tämä uutinen toteutunut – ainakaan vielä. Uutisankasta ei silti ollut kyse, Burger Kingin johto vain päätti, ettei se ainakaan vielä palaa Suomen kamaralle.

    LISÄYS 18.11.2011
    Burger Kingin päätös ei välttämättä ollut ihan hatusta vedetty, sillä ala elää kovaa aikakautta ainakin Suomessa. Muutama viikko sitten eri puolilla maatamme toiminut Rolls hakeutui konkurssiin.

Kommentoi