Toimitukselta

Osallistu lukijaäänestykseen

05.04.2011 12:00 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Toimitukselta

Itella Posti Oy nostaa maaliskuun alussa postipalveluiden hintoja. Hinnankorotukset vaikuttavat myös Spinneri Magazinen talouteen. Esimerkiksi lehden tilaajakappaleiden postittamiseen käytettävän Magazine Basic 2 -palvelun hinta nousee peräti 11 %.

Spinneri Magazine yrittää etsiä kustannussäästöjä välttääkseen tilaushintojen korotuksen – varsinkin kesken vuoden. Ja muistaen sen, että heti alkuvuodesta kovaan ääneen toitotimme “Ei hinnankorotuksille”, ajatuksena pitää kaikki hintamme vuoden 2010 tasolla. Siksi toivommekin juuri sinun kertovan mielipiteesi tilaushintojen noston osalta; olisitko valmis maksamaan vuositilauksestasi hieman enemmän? Voit ottaa kantaa vaikka et olisikaan lehtemme tilaaja. Halutessasi voit vastata vain yhteen tai kahteen kyselyyn.

Ennen kuin vastaat, mieti tilannetta Spinneri Magazinen kannalta. Kyse on liiketoiminnasta, jonka tulee olla vähintään niin kannattavaa, että yritys pystyy hoitamaan kaikki laskunsa ja maksamaan työntekijöilleen palkkaa. Mikäli kulujen kasvaessa myyntihintoja ei koroteta, vähentää se yrityksen tulosta ja siten maksuvalmiutta. Tämä saattaa näkyä heikentyneenä laatuna tai palveluna – tilanne, mihin Spinneri Magazine ei missään tapauksessa halua joutua.