Hukkaportti

Tärkeää asiaa lehtitilauksesta

27.07.2011 11:03 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Hukkaportti

Koska aika-ajoin, varsinkin isompien laskutuserien yhteydessä tulee ilmi tilaukseen tai sen laskuttamiseen liittyviä epäselvyyksiä, katsoin aiheelliseksi luoda tänne verkkosivuillemme eräänlaisen tietopaketin. Alla olevat kysymykset on koottu useimmiten esille tulleista tai niihin läheisesti liittyvistä epäselvyyksistä. Lukekaa kaikki kysymykset ja vastaukset ajatuksen kanssa läpi. Ajatuksenani on saada Spinneri Magazinen ja asiakkaamme välinen yhteistyö toimimaan mahdollisimman kitkattomasti, ilman tarpeettomia väärinkäsityksiä ja pettymyksiä.

Mikäli mieleesi nousee jokin vielä käsittelemätön asia, esitä kysymyksesi rohkeasti joko oheisella Kommentoi -lomakkeella tai ottamalla yhteyttä Spinneri Magazineen.

Jari Sjöman
Päätoimittaja (ja monitoimimies)
Spinneri Magazine

—–

Sähköpostitse tehtyyn tilauksen irtisanomiseen tai tilaustyypin muutokseen vastaamme poikkeuksetta; säilytä saamasi vastauksemme vahvistuksena muutoksesta ainakin tilauskauden päättymiseen asti. Ellet saa vastaustamme viikon sisällä sähköpostin lähettämisestä, ole ystävällinen ja ota yhteyttä uudelleen; viestisi on saattanut hukkua bittiavaruuteen.

Erityisesti tarkan-markan ihmisten kannattaa laskea kuinka paljon yhden tai useamman lehden tilaukset tulevat maksamaan vuositasolla ja jakaa summa 12 kuukaudella; kuukausittainen kulu jää liki poikkeuksetta yllättävänkin alhaiseksi. Esimerkiksi Spinneri Magazinen 12 kk kestotilaus (46,00 eur) tarkoittaa ainoastaan 3,83 euron kuukausikuluja. Lehtitilaus horjuttaa äärimmäisen harvoin kenenkään taloutta. Ja jos se sitä meinaa tehdä, ota yhteyttä, niin teen kanssasi maksusuunnitelman.

—–