Aiemmat numerot

Spinneri Magazine 5/2011

Spinneri Magazine 5/2011

22.09.2011 12:17 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Aiemmat numerot

Parempi kuin uusi – Pontiac Trans Am Gold Special Edition ‘78
“Transami” on laajalti tunnettu käsite. Pikkupoikana jo tiesin, millainen auto se on. Vasta myöhemmin selvisi, että kapistus on tyttönimeltään Pontiac Firebird Trans Am. Onhan noita Trans Ameja paljonkin ja montaa eri sukupolvea. Spinneri Magazine saa kunnian esitellä yhden niistä – todellisen helmen!

Nopeaa Lada Laatua – Lada 2107 ‘96
Kun autoharrastaja alkaa tehdä parannuksia moottoriin, tavoitteena on yleensä yksinomaan tehon lisääminen. Päästöistä ei moni paljoa piittaa, ja kulutusta pienentäviin muutoksiin ei yleensä panosteta. Tämän Ladan omistaja poikkeaa selkeästi harrastajien valtaväestöstä – muutoinkin kuin harrastamansa automerkin osalta…