Hukkaportti

Toyota Corolla 2000 kytkentäkaavio…

13.10.2011 01:38 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Hukkaportti

Kysymykseni liittyy 14.5.2009 julkaistuun kysymykseeni “Carina II:lle uusi elämä”, nimittäin nyt olisi kone joka kehrää kuin kissa: 1.6l vvt-i 2000 vuosimallin corollasta (kone vielä kiinni corollassa). Moottorin vaihto ei ole temppu eikä mikään, se on vain kasa rautaa. Mutta ongelmana on kaikki uuteen koneeseen liityvät piuhat + muut. Tarvitsisin siis kytkentäkuvat kaikkeen moottorin käymiseen liittyen, mutta viikkojen etsimisen jälkeen ei vain ota löytyäkseen.. Toyota Infoon on soitettu ja kuulemma niitä kuvia ei enään saa koska tuotanto on jo lopetettu. OK ihan kiva kuulla että siellä ne kuvat olisi pdf muodossa mutta ei voi lähettää kuin 1 sivun…???  Täh! Kivat mulle siis! Löysin 2004 corollan kaaviot mutta ne ovat muuttuneet sen verran paljon ettei oikeen kiinnosta polttaa ohjainyksikköä tai muuta “halpaa” osaa.. Kysynkin nyt enemmän alaa osaavilta Spinnerin henkilökunnalta jos teistä joku tietäisi kertoa mistä päin voisi kaaviot löytää pdf tai paperi muodossa…

Kiitos jo näin alku käteen. Etsintä jatkuu!!

Nimim. jay-biz