Aiemmat numerot

Spinneri Magazine 1/2012

Spinneri Magazine 1/2012

07.02.2012 02:39 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Aiemmat numerot

Vauhtiklassikko – Chevrolet 210 ‘55
Kun upea Classic Chevy valjastetaan vastaamaan ulkokuoreltaan täysin näyttelytasoa, jo pelkkä ilmestys kerää katseet. Jos lisäsuolana konehuoneessa murinoita tuottaa isolohko, ei autoon voi olla kiinnittämättä huomiota. Orimattilalaisen Jarmo “Jamppa” Tynjän hieno viisvitonen on kerännyt ihailua harrasteautopiireissä jo kaksi vuosikymmentä.

Nopee Kupee! – Toyota Corolla KE25 TIC ‘73
Pikku-Corolla ja Iso-Corolla. Monelle tuttuja malleja. Sellainen on toiminut monen perheen käyttöautona 1970-luvulla. Sittemmin molemmista on tullut suosittuja harrastekohteita. Spinneri Magazinen lukijakunnassa kaikkein suurimmassa suosiossa näistä Corolloista ovat Coupé-mallit. Nyt esiteltävä yksilö erottuu massasta monestakin syystä.