Aiemmat numerot

Spinneri Magazine 3/2012

Spinneri Magazine 3/2012

31.05.2012 10:43 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Aiemmat numerot

Tulinen Kuparilintu – Pontiac Firebird 400 HT ‘67
Pro Street -tyylisesti rakennetut autot ovat ajattomia ja sopivat kaikkiin harrasteautoilun aikakausiin. Nykypäivänä säväyttäviä kulkuneuvoja näkee monenlaisia, ja selkeästi erottuminen on haasteellisempaa. Kirkkonummella asustava Jari Sinisalo on onnistunut luomaan “Tulilinnustaan” ultrahienon ilmestyksen.

Lippulaiva – Mercedes-Benz 280 SE “Kompressor” ‘77
Ässämersu on aina ollut eräänlainen tiennäyttäjä. Kautta aikain Mercedes-Benz on ottanut käyttöön edistyksellisiä ratkaisuja niin ajettavuuden, turvallisuuden, tekniikan kuin varusteiden sekä muotoilun osalta juuri lippulaivassaan, S-sarjassa. Joel Salovaara on jatkojalostanut omasta ässäläisestään persoonallisen harrasteauton.