Aiemmat numerot

Spinneri Magazine 5/2012

Spinneri Magazine 5/2012

10.10.2012 10:38 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Aiemmat numerot

Kiivaskierroksinen – Plymouth Duster “408″ ‘70
Orimattilassa asustava Tomi Rantakari on rakentanut kesäisen harrasteautonsa ripeäksi menijäksi. Vuosien varrella teknistä kehitystyötä on tehty huolella – se näkyy ja kuuluu päällepäin. Siisti ulkoasu ja virheetön kori kertovat tarkasta huolenpidosta. Lisäksi konepellin läpi tuleva kaasutinpaketti kielii moottoripuolella tapahtuneen jotain mielenkiintoista.

Takamoottorinen – Renault 8 S Turbo ‘72
Tämänkertaisen esittelyn kohteen bongasin keväällä 2012 Ylistarossa järjestetyn harrasteajoneuvotapahtuman yhteydessä. Kyseisessä tapahtumassa riitti ihailtavaa paljonkin, mutta kyllä tämä Renault hyppäsi omaan silmään juurikin erilaisuutensa vuoksi.