Aiemmat numerot

Spinneri Magazine 6/2012

Spinneri Magazine 6/2012

11.12.2012 10:48 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Aiemmat numerot

Sydän suoraan Japanista – Volkswagen Multivan Bluestar “WRX” ‘92
Mitä ihmettä? Tavallinen pakettiauto harrasteautolehden pääartikkelina? Väärin! Ei ensinnäkään pakettiauto, vaan harvinainen monikäyttömalli, Multivan. Eikä myöskään millään tapaa tavallinen, vauhdistakin vastaa Subaru Impreza WRX:n ahdettu boxeri. Eivätkä ne erikoisuudet siihen lopu…

Perinteisellä reseptillä – Chevrolet Camaro Convertible ‘68
Chevrolet Camaro on hyvin suosittu harrasteauto, niin Jenkeissä kuin Euroopassakin. Ensimmäisen sukupolven malleja personoidaan monia eri tyylisuuntia suosien. Osiakin on tarjolla runsaasti, niin uusina kuin käytettyinä. Halikossa asuvan Keijo Mäkisen Camaro on toteutettu hyvin tutulla kaavalla.