Uutisia

Air Motor Show Live

22.02.2013 11:34 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Uutisia

Toukokuussa Malmin lentokenttä täyttää 75 vuotta ja juhlien seremoniamestarina toimii TopGear Suomi. Lauantaina 18.5. TopGear Suomi ja D1- Ultimate GT järjestävät Malmin lentokentällä uuden ja ennennäkemättömän kansainvälisen moottorispektaakkelin nimeltä Air & Motor Show Live Helsinki, jossa näkyvät, kuuluvat ja tuoksuvat niin superautot, moottoripyörät kuin lentokoneetkin. Tämä on uuden sukupolven elämyksellinen moottorishow.

Air & Motor Show  Live tarjoaa adrenaliinintäyteistä moottoriviihdettä jokaiseen makuun. Tapahtumassa voi nähdä ja kokea mm. valtavan kokoelman superautoja, sivuluisussa kaasuttavia ralliautoja, F1-moottoreiden armotonta meteliä ja maailmankuulun stuntlentoryhmän ilmanäytöksiä, sekä paljon muuta. Tapahtumaan rakennetaan Malmin lentokentälle 2,5 kilometriä pitkä moottorirata, jota kiertämään tuodaan 100 superautoa ympäri Euroopan. Suuri osa näistä superautoista on Suomessa ennennäkemättömiä ilmestyksiä.

Air & Motor Show  Live Helsinki ei ole perinteinen autonäyttely, jossa ihaillaan vanhemman vuosikerran superautoja köysien takaa. Se on päivä, jolloin koko kansan moottoriunelmat kootaan yhteen, yliahdetaan ja päästetään valloilleen kaikkien koettavaksi.

Tapahtumassa superautot eivät istu kiltisti köysien takana, lentokoneet eivät säästele polttoainetta, eivätkä moottoripyörät ajele säädyllisesti. Tapahtuma on lihaksi muuttunut adrenaliiniräjähdys joka sieppaa katsojan keskelle toimintaa – kaiken voi nähdä liikkeessä, moottorien voi kuulla huutavan metrien päässä, renkaiden savun voi haistaa ja jännityksen taitolentäjän uhatessa fysiikan lakeja voi aistia. Paikalla pääsee seuraamaan F1-kuljettajia ja rallilegendoja pyörittelemässä superautoja, ja varikolla voi vaihtaa kuulumiset heidän kanssaan. VIP-lippujen ostajat pääsevät nauttimaan mm. eksklusiivisista istumapaikoista, rennosta moottoripuutarhasta ja VIP-tilasta, jossa on näytillä kasa eksoottisia superautoja.

Tapahtuma-alueelta löytyy runsaat valikoimat ruokaa ja juomaa edullisista festariannoksista Platinum VIP -tason gourmet-tarjoiluun, ja liki 200 työntekijää on paikalla huolehtimassa siitä, että päivä merkitään historiankirjoihin Suomen tähän mennessä hauskimpana ja elämyksellisimpänä moottoritapahtumana. Tapahtumassa on katsottavaa ja koettavaa koko perheelle.

Lipunmyynti alkaa ensi torstaina, 28.2.2013. Lippuhinnat alkavat 19 eurosta, ja valikoimasta on mahdollisuus räätälöidä yritys- ja VIP-paketteja erikseen. Paikalle odotetaan noin 23 000 katsojaa, tapahtuma on yksipäiväinen.

Kommentoi