Uutisia

Latelat vs. Spinneri vs. Joona Kortesmäki

08.03.2013 09:41 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Uutisia

Kart'in Clubilla 7. maaliskuuta järjestetyn LATELA-lehdistötilaisuuden yhteydessä ajetun kilpailun tulokset

Kuluvan kuun 25. päivä Yle TV2:ssa käynnistyvän LATELA -sarjan lehdistötilaisuuden yhteydessä otettiin miehistä mittaa karting-radalla, kun molempien Latela -tallien jäsenet lähtivät näyttämään ajotaitojaan Kart’in Clubin radalla.

Median edustajista mukaan kisaan uskalsi lähteä ainoastaan Spinneri Magazinen päätoimittaja Jari Sjöman.

Oman extransa kilpailuun toi Yle TV2:ssa pyörivän Suorana Kortesmäki -keskusteluohjelman juontaja Joona Kortesmäki. Molempien Latela-tallien edustajat on kutsuttu haastateltaviksi Joonan ohjelmaan. Otteita karting-kilpailusta tullaan näkemään kyseisessä ohjelmassa maanantaina 25. maaliskuuta kello 20:30 (YLE TV2).

Aika-ajon nopeimman kierrosajan latasi tauluun Jari Sjöman ja sama tahti jatkui myös itse kilpailussa. Voittoon kaasutteli Jari, toisen sijan mennessä Tommi Huttuselle ja kolmannen Miikka Vesalle. Ennen starttia kovaa uhoa pitänyt Joona Kortesmäki jätettiin kisan toiseksi viimeiselle sijalle.

P.S. Katso tulevaan TV-sarjaan liittyviä trailereita ja henkilöesittelyjä Yle Areenalta.

Kommentoi