Uutisia

Spinneri 200 Endurance VI

01.03.2013 12:00 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Uutisia

Spinneri Magazine ja Kart’in Club järjestävät jälleen

SPINNERI 200 ENDURANCE -KILPAILUN

Tällä kerralla tapahtuma on suunnattu nimenomaan harrasteautoilijoista koostuville tiimeille! Spinneri 200 Endurance toimii myös erittäin hyvänä American Car Show:n jatko-ohjelmana, niin itse osanottajille, kuin yleisöllekin!

200 kierroksen karting-kilpailuun osallistutaan neljän hengen tiimeinä. Tiimien kuljettajat voivat olla niin kaveri-, kerho- kuin yritysporukasta koottuja. Yhdelläkään kuljettajalla ei kuitenkaan saa olla voimassa olevaa moottoriurheilulisenssiä. Tarkemmat säännöt löydät Spinneri 200 Endurance -sivultamme.

Klikkaa nähdäksesi otoksia Kart'in Clubin 25-tunnin Endurance kilpailusta!

Lähtöjärjestys ratkaistaan erillisen aika-ajon perusteella. Nopein tiimi lähtee ensimmäisestä ruudusta, toiseksi nopein toisesta jne. Varsinainen kilpailu tulee kestämään noin 2,5 tuntia. Jokainen tiimi tulee tekemään vähintään kolme varikkostoppia, joiden aikana vaihdetaan kuljettajaa. Kuljettajien painoeroja tasataan autoihin asennettavilla lisäpainoilla, joiden asentamisesta jokaisen tiimin on itse huolehdittava – stop-n-go rangaistuksen uhalla. Kilpailun voittaja on se tiimi, joka ensimmäisenä saavuttaa 200 kierroksen rajan.

Kilpailu ajetaan lauantaina 30. maaliskuuta 2013.

Kilpailun aikataulu (muutokset mahdollisia):
• klo 17:30 … Ilmoittautuminen alkaa
• klo 18:00 … Kaikille kuljettajille pakollinen ohjaajakokous
• klo 18:15 … Harjoitukset (45 min)
• klo 19:00 … Tankkaustauko
• klo 19:10 … Superpole eli aika-ajo
• klo 19:15 … Kilpailu starttaa!
• noin klo 21:15 … Ruutulippu heilahtaa!
• noin klo 21:30 … Palkintojen jako

Osallistumismaksu on 200,00 euroa/tiimi (sis. ALV). Hinta sisältää osallistumisoikeuden lisäksi tarvittavat ajovarusteet ja vakuutukset.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Spinneri 200 Endurance -sivuiltamme. Ilmoittautuminen päättyy 27.3.2013. Mukaan mahtuu 14 tiimiä.

Tule haastamaan auto- ja liikennetoimittajista koostuva tiimimme!

2 kommenttia
Kommentoi »

  1. Moro.

    Nuo autoon laitettavat lisäpainot löytyy varmaan järjestäjän taholta?

  2. Moro.

    Nuo autoon laitettavat lisäpainot löytyy varmaan järjestäjän taholta?

    Niin lisäpainot kuin ajovarusteetkin (ajohaalari, kypärä, kypärähuppu) löytyvät Kart’in Clubilta. Toki omiakin ajovarusteita saa käyttää (varauksin), omien ajohansikkaiden käyttö on jopa suositeltavaa. Ajokengiksi kelpaavat hyvin esim. lenkkarit.

Kommentoi