Uutisia

Toisen romu on toisen aarre

12.04.2013 09:04 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Uutisia

Romurekka.fi lanseeraa uuden palvelun Hot Rod & Rock Show'ssa.

Romurekka.fi lanseeraa näyttävästi Tampereen Hot Rod & Rock Show’ssa uuden harrastajapalvelun aatteella “Toisen romu on toisen aarre”.

Palvelun tarkoituksena on pelastaa murskalaitoksen kidoista autoja, joista autoja harrastavat henkilöt vielä kaipaisivat osia. Palvelu toimii niin, että Romurekka.fi -sivustolta löytyvällä kaavakkeella henkilö lähettää palveluntarjoajalle pyynnön mihin autoon osia tarvitsisi. Romurekka.fi listaa tiedot ylös ja kun sopiva heidän noutolistalle ilmaantuu, lähettää harrastajalle asiasta tietoa. Tämän jälkeen palveluntarjoaja sopii harrastajan kanssa miten hän ko. osat itselleen saa.

Palvelu ei ole täysin ilmainen, mutta osilla ei käydä bisnestä, vaan hinta perustuu syntyneisiin kuluihin. Eli hinta on lähes sama riippumatta siitä ottaako autosta yhden tai 10 osaa. Koko palvelun tarkoitus on vain ja ainoastaan auttaa autoharrastajia, menettämästä arvokkaita osia murskan nieluun.

Lisätietoja osoitteesta www.romurekka.fi

Kommentoi