Uutisia

Classic Motorshow pysyy Lahdessa

27.05.2013 11:17 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Uutisia

Classic Motorshow tullaan järjestämään Lahden Messukeskuksessa ainakin seuraavan kolmen vuoden ajan. (kuva: Jari Sjöman)

“Näyttelyn sisällön ja kasvavien yleisömäärien perusteella on helppo ennustaa menestystä jatkossakin, ja on mielenkiintoista nähdä, kauanko edes nykyiset tilat riittävät.”

Näin kirjoitamme ensi viikolla ilmestyvässä numerossa 3/2013 julkaistavassa Classic Motorshow:ta käsittelevässä artikkelissa. Nyt ilmaan heittämäämme kysymykseen saadaan vastaus: Tilat riittävät ainakin seuraavat kolme vuotta.

Näin siksi, että tapahtuman järjestävä RLO Events Oy ja Lahden Messut Oy ovat tehneet sopimuksen Classic Motorshow:n järjestämisestä Lahden Messukeskuksessa seuraavien kolmen vuoden ajalta. Järjestäjän mukaan Lahtea puolsi tapahtumapaikaksi muun muassa hyvä sijainti. Lisäksi saneerattu ja laajennettu Messukeskus tarjoaa tapahtumalle toimivat ja näyttävät tilat.

Vuoden 2014 Classic Motorshow järjestetään 3.-4. toukokuuta.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Etelä-Suomen Sanomat.

Kommentoi