Uutisia

Menopeli ajoneuvotapahtuma

30.05.2013 10:05 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Uutisia

Uutisoimme reilu kuukausi sitten X-treme Car Show’n poismuutosta Helsingin Messukeskuksesta. Tänään julkaistun tiedotteen mukaan loppuvuoden autotapahtumiin syntynyt aukko paikataan Classic Motorshow’n järjestävän RLO Events Oy:n toimesta. He järjestävät Meidän viikonloppu -tapahtuman yhteydessä Menopeli ajoneuvotapahtuman 22.-24. marraskuuta.

Menopeli on tapahtuma, jossa on esillä liikkumismuotoja aina yksityisautoilusta vapaa-ajan menopeleihin ja julkisiin kulkuneuvoihin. Lisäksi Menopeli esittelee kuluttajille suunnattuja alan tarvikkeita, varusteita ja palveluita. Tapahtuman järjestää yhteistyössä Suomen Messut ja RLO Events Oy.

– Ajoneuvot sopivat erinomaisesti perheille suunnatun Meidän viikonlopun yhteyteen – kuuluuhan niiden käyttö lähes kaikkien ihmisten arkeen. Menopeli esittelee ajoneuvoja, niihin liittyviä harrastuksia ja muita liikkumiseen liittyviä asioita. Tapahtuma tuo Meidän viikonloppu -kokonaisuuteen sellaista sisältöä, mitä siellä ei ole vielä ollut. Tapahtuman ohjelma julkaistaan syksyllä, kertoo Risto Laine RLO Events Oy:sta.

Eli varsinaisesta harrasteautonäyttelystä ei ole kyse, vaan huomattavasti laajemmasta kokonaisuudesta.

Meidän viikonloppu kokonaisuus koostuu Menopeli ajoneuvotapahtuman lisäksi Elmamessuista, Metsämessuista, Kädentaito, OutletExpo ja Lemmikki -tapahtumista.

Uutista päivitetty 10.6.2013

Kommentoi