Aiemmat numerot

Spinneri Magazine 4/2013

Spinneri Magazine 4/2013

08.08.2013 08:39 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Aiemmat numerot

Vain pito puuttuu – Opel Kadett C Turbo ‘75
Kemiönsaarella on tänä kesänä kuultu outoja ääniä. Joku on saattanut luulla niitä karhun murahdukseksi, toisen kauhistellessa Herregud! Mistään yliluonnollisesta ei kuitenkaan ole kyse, vaan äänet ovat lähtöisin Johan Fabianssonin hyvin kiukkuisesta Opel Kadettista.

Kipakka kiuru – Buick Skylark 455 ‘77
Spinnerissä on ollut monta juttua jo valmiiksi suorituskykyisten 60- ja 70-lukujen muskeli- ja ponyautoklassikkojen pohjalta rakennetuista katuraasereista. Riihimäkeläisen Mika Koljosen Buick Skylark on rakennettu hieman harvinaisemmasta aihiosta. Auto on ollut jo lähes 30 vuotta osa suomalaisen hot roddingin historiaa, joten on aika kertoa sen tarina Spinnerin lukijoille.