Aiemmat numerot

Spinneri Magazine 5/2013

Spinneri Magazine 5/2013

12.10.2013 12:01 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Aiemmat numerot

Pataässän tarina – Chevrolet Camaro LT ‘78
Tämän Camaron tarina on oikeastaan merkittävä osa Jari “Puntti” Kivekkään elämää. Tämä Camaro on tuonut auton omistajalle yli 30 vuoden ajan valtaisan määrän toinen toistaan rikkaampia kokemuksia, joista riittäisi juttua varmaan koko lehden täydeltä. Ja tämä Camaro on vuosien varrella muuntunut täydellisesti omistajansa näköiseksi autoksi.

Pätkä Kaarina – Toyota Carina TA12 ‘73
Lähestyvän auton keulan ilme kertoo vain, että iäkkäämpi auto on tulossa, tarkkasilmäisempi tunnistaa auton Toyotaksi. Auton ollessa kohdalla herää kysymys, että mikäs malli tuo oikein on. Takavaloista auton tunnistaa helposti Carinaksi. Ei kai tuollaisia ole koskaan tehtykään. On, yksi, ja sen omistaa rovaniemeläinen Ville Karjalainen.