Uutisia

Kuinka sujuu Latelan miehiltä tilataiteen tekeminen?

24.03.2014 01:53 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Uutisia

Latela 2 Yle TV2:ssa 16. huhtikuuta alkaen.

Tuskin oli Latelan ensimmäinen tuotantokausi esitetty tv:ssä kun miehiä lähestyttiin YleX:n toimesta uudella, salaperäisellä työtarjouksella. Tällä kertaa heidän piti rakentaa autonraadosta menopeli kansainväliselle supertähdelle 21 päivässä. Nopeasti Latelan miehet tajusivat, että kyseessä oli Justin Bieberin Suomen-vierailu. Tiukan aikataulun ja budjetin takia tehtävä tuntui välillä ylivoimaiselta. Paineen alla kunniansa sai välillä kuulla myös tilaustyön kohde.

“Olisi pitänyt vähän tarkemmin miettiä, ennen kuin lähdettiin leikkiin mukaan. Kyllä välillä kadutti, mutta selvittiin siitäkin haasteesta”, miehet kommentoivat.

Jos kaveriporukan ainutlaatuinen ystävyys joutui viime kaudella välillä kovallekin koetukselle, yhdistivät Kalkun ja Nokian tallit nyt voimansa ja ryhtyivät yhdessä rakentamaan teinitähdelle autoa. Samalla lennosta aloitettiin myös toisen tuotantokauden kuvaukset.

Kumpi talli voittaa tilataideteos-haasteen?

Bieberin lisäksi Latelan miehet saavat uudella kaudella työtehtävän myös toiselta kulttuurialan vaikuttajalta. Tallit ryhtyvät jälleen kilpasille kun kuvataiteilija Anssi Kasitonni tilaa molemmilta talleilta tilataideteokset, joista voittajateos pääsee esille. Samalla miehille aukesi täysin uusi maailma taiteen parissa.

“Eihän me edes tiedetty, mikä on taidetta. Anssi Kasitoni yritti sitä meille selittää, mutta perstuntumalla me mentiin.”

Uusi Latela-sukupolvi astuu mukaan

Sarjan uusissa jaksoissa tapahtuu myös suuria muutoksia miesten henkilökohtaisessa elämässä – kaksi Latela-tallin miehistä tulee isäksi! Kuinka uudet tulokkaat otetaan kaveriporukassa vastaan?

Jos miehet viime kaudella laukoivat lentäviä lausahduksia tyttöystävien ja autoharrastuksen vaikeasta yhteensovittamisesta, tällä kertaa saamme kuulla totuuden niin raskaudesta, synnytyksestä kuin vastasyntyneistä vauvoistakin. Entä kuinka toinen tuoreista isistä selittää muille sen, ettei hän onnistunut saamaan jälkikasvukseen poikaa?

Tuotanto: Filmaattiset Oy, 2014. Yhteensä 9 osaa.

Latela 2 Yle TV2:ssa maanantaista keskiviikkoon klo 19.30 alkaen 16.4. Osat 1-8 on katsottavissa ennakkoon Yle Areenasta 9.4. alkaen. Kauden päätösjakso on nähtävissä Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa 9.5.

Latelan ensimmäinen tuotantokausi esitetään uusintana Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa tiistaina 25.3. alkaen.

Kommentoi