Aiemmat numerot

Spinneri Magazine 3/2014

Spinneri Magazine 3/2014

30.05.2014 01:37 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Aiemmat numerot

Taivas varjele mikä sieltä tulee – Shelby GT350 #97 ‘12
Valkoinen poni saa yleensä kääntymään pienten tyttöjen päät. Tämä poni kääntää hirnahtaessaan kaikkien päät. Mikä tässä ponissa on sitten niin erikoista? No, se yksinkertainen seikka, että auto sattuu olemaan yksi harvoista Shelbyn superautoista, joita on eksynyt alkuperäismantereelta pois, kauas Suomeen. Sen äänimaailma on huikea ja auton ominaisuudet vielä huikeampia.

“Vain käyttöauto” – Mercedes-Benz W123 ‘81
Mercedes-Benz W123 Diesel tuo monen mieleen auton, joka on paitsi elegantti, myös niin kestävä että sitä on lähes mahdoton ajaa loppuun. Joku voisi ilkeästi sanoa sen perustuvan siihen, että niin hitaalla autolla yksi ihmisikä riittää hädin tuskin edes sisäänajoon. Antti Tiitinen kampesi vanhan diplomaatti-Mersun pellin alle niin tulisen padan, että ivailijoiden hymy hyytyy.