Hukkaportti

Dodge Dart 1966…

20.06.2014 08:46 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Hukkaportti

Nyt tarvis apua, paikalliset katsastusmiehet ei osaa antaa mitään vastauksia kun eivät tiedä. Elikkä onko mahdollista vielä muutoskatsastaa ‘66 Dartti joka on 270 suora 6 niin esim 318 pikku kasilla millaisislla muutoksilla ja papereilla se voisi mennä läpi?

Nimim. dart

Tehoa edellä mainitut moottorit puskivat ulos 101, 145 ja 180 hevosvoimaa. Vuosimallin 1965 myötä tarjolle tuli nelikurkkuisella kaasuttimella varustettu versio 273 veekasista, jonka tehoksi ilmoitettiin 235 hevosvoimaa. Jota taas käytettäisiin vertailutehona, mikä tarkoittaisi 282 hevosvoiman ylärajaa.

Kun pysyt noissa raameissa, ei muutoskatsastukselle pitäisi olla mitään estettä. Toki täytyy muistaa, että moottorin paino ei saa nousta 20 % enempää, ja että esim. jarrujen tulee vastata vertailumallia. Ellei katsastussetä usko sanaasi eikä itse löydä tietoa, voit ottaa mukaan konttorille kopion esim. myyntiesitteestä, korjaamokäsikirjasta tai muusta vastaavasta dokumentista, josta edellä mainitut faktat selviävät.

P.S. Suosittelemme käväisemään dokumenttien kanssa haluamallasi katsastuskonttorilla jo ennen muutostöiden aloittamista.

Toimitus