Aiemmat numerot

Spinneri Magazine 4/2014

Spinneri Magazine 4/2014

01.08.2014 12:00 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Aiemmat numerot

Helga – Saab 96 ‘76
Viime talvena, kuluttaessani aikaa sosiaalisen median parissa, silmilleni hyppäsi paikallisessa autoharrastajaryhmässä kuva ennakkoluulottomasta ja käsittämättömän hienosta “kajakista”, joka täytyi ehdottomasti saada esitellä Spinneri Magazinessa; tämän syöksysämpylän rakentajalle kun selvästikään vakio ei riitä!

Se on sukuvika kun jenkkejä nurkissa pyörii – Plymouth Roadrunnes 426 HEMI ‘70
Pirkkalalaisen Juho Talvitien keltaisen maantiekiitäjän taustalla on perinteinen autoharrastajan tarina. Aina pyritään piristämään konehuonetta siihen asti kunnes siellä loppuen lopuksi majailee HEMI. Tavoite on nyt saavutettu, ja auto piirtääkin hienosti kahta raitaa asfaltin pintaan.