Aiemmat numerot

Spinneri Magazine 5/2014

Spinneri Magazine 5/2014

14.10.2014 05:27 | kirjoittaja Toimitus | Osio: Aiemmat numerot

Detroitin vihreä ori – Chevrolet Camaro Z28 ‘96
Kun taustapeiliisi ilmestyy tämän auton keula, voit olla varma, että korkean scoopin takana kärkkyvän kuljettajan niin halutessa tästä viinalla käyvästä Camarosta lähtee ohituskiihtyvyyttä siihen malliin, että ohi päästään ihan varmasti! Tämä Chevy on käyty läpi pala palalta muutaman viime vuoden aikana.

Perinteitä kunnioittaen – Toyota Celica TA22 LT ‘72
Suomussalmelainen Mika Liuska on niitä miehiä, joille Toyotojen osia on kertynyt nurkkiin hyvät määrät, eikä tietämys Toyotoista ole sen vähäisempi. Eli voidaan hyvällä omallatunnolla puhua Toyota-harrastajasta. Ja pitäähän Toyota-harrastajalla vähintään yksi vanhakoppainen Celica olla.