Spinneri Pörssi

SPINNERI PÖRSSI ON MAKSUTON ILMOITUSKANAVA!
Ilmoittamalla Spinneri Pörssissä nappaat kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Ilmoituksesi näet julkaistaan verkkosivujemme lisäksi myös lehdessämme. Halutessasi voit liittää lehti-ilmoitukseen vielä valokuvan. Ja tämänkin tottakai täysin maksutta.

Etkö ole lehtemme tilaaja? Ei hätää, sillä ilmoituksen voi jättää aivan kuka tahansa yksityishenkilö. Harkitse toki samalla, josko tekisit lehtitilauksenkin…

SPINNERISSÄ ILMOITTAMINEN KANNATTAA!
Oletko ajatellut, että käyttäessäsi jotain isoa verkkomyyntikanavaa, saattaa ilmoituksesi hukkua massaan. Miksi et siis suuntaisi ilmoitustasi juuri oikeaan kohderyhmään, jolloin optimoit ilmoituksesi tehon. Varsinkin jos olet myymässä hiemankaan erikoisempaa menopeliä, valitse ilmoituskanavaksesi Spinneri Magazine!

EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI!
Yksityishenkilöille ilmoittaminen on täysin maksutonta – mukaan lukien kuvalliset ilmoitukset.
Yrityksien tai sellaiseksi rinnastettavien ilmoittajien ilmoitukset ovat maksullisia ja niistä tulee sopia toimituksen kanssa!

Nopeus on yksi valteistamme. Nettisivuille ilmoituksia päivitämme lähes päivittäin – usein myös viikonloppuisin. Printtiversio ilmoituksesta julkaistaan seuraavassa numerossamme.

Emme myöskään karsasta ilmoituksissa olevia linkkejä ulkopuolisille myyntisivustoille. Voit siis avoimin mielin laittaa ilmoitustietoihisi linkin esimerkiksi Nettiautoon.