Jätä ilmoitus Spinneri Pörssiin

Toimi näin:

1. Valitse aluksi oikea osasto: myydään, ostetaan tai sekalaista.

2. Kirjoita sen jälkeen “ilmoitusteksti” -laatikkoon selkeästi mitä olet myymässä tai ostamassa. Ylipitkät ilmoitustekstit eivät ns. tehoa, joten vältä turha jaarittelu. Lisätietoja voit kertoa esim. sähköpostitse. Tässä esimerkki hyvästä myynti-ilmoituksesta:

Ford Sierra Cosworth 4×4 ‘92
Ajettu 220 tkm. Tuotu maahan Italiasta. Kori ja sisusta erittäin hyvässä kunnossa. Ilmastointi, sähköikkunat edessä ja takana, sähkötoiminen kattoluukku, nahkaverhoilu jne. Moottoriin vaihdettu Hestec moottoriohjaus suorasytytyksellä, isommat suuttimet (Siemens), vapaavirtaussuodatin yms. Alkuperäinen ahdin vaihdettu MasterPower MP 802138 turboon (T03/4 hybridi). Mitattu maksimiteho 330 hp, vääntö 475 Nm.

3. Lisää yhteystietosi niille varattuihin kohtiin. Muista kertoa, jos olet tavoitettavissa puhelimitse vain tiettyyn aikaan. Paikkakunta-tieto on tärkeä ostajaehdokkaalle; sen ilmoittaminen on pakollista.

4. Voit liittää ilmoitukseen halutessasi myös sähköisesti tallennetun kuvan. Kuva julkaistaan lehdessä mikäli se täyttää painotekniset laatuvaatimukset. Kuvan tulee olla JPEG-tyyppiä (RGB-värein), leveydeltään vähintään 700 pikseliä ja riittävän tarkka. Ladattavien kuvien koko on rajoitettu, suosittelemme enintään noin 500-700 kilotavun kuvia. Kuvatiedoston nimessä ei saa olla välilyöntejä eikä skandinaavisia merkkejä.

VINKKI: Jos sinulla on ongelmia varmistuskoodin kanssa, voit vaihtaa koodin painamalla koodilaatikon oikealla puolella olevaa sinistä nuolikuviota. Koodin voi vaihtaa missä vaiheessa tahansa. Varmistuskoodin tehtävänä on eliminoida lomakkeen väärinkäyttö.

  1. Valitse ensin oikea osasto  2. pakollinen
  3. pakollinen
  4. (toimiva sähköpostiosoite pakollinen)
  5. pakollinen
  6. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days